Instal·ladors experts en solucions d’ozó i

tractaments d’aigua

Instal·lació i servei tècnic en solucions d’ozó i tractament d’aigua

A Sernautas disposem d’un equip qualificat d’instal·ladors experts en instal·lacions d’aigua i electricitat.

Som experts en sistemes de tractament d’aigua i en solucions d’higiene amb ozó, i per això coneixem com integrar de forma òptima els nostres sistemes a qualsevol instal·lació que ho precisi.

A més d’instal·lar els nostres sistemes d’aigua ozonitzada, aigua osmotitzada i sistemes de descalcificació, també en reparem amb total garantia de funcionament.

Som distribuïdors i servei tècnic de solucions Ecofrog Avatar, Outlogic, Columbia Aqua.

Disposem d’una cobertura d’instal·lació i reparació per a tot Catalunya i Andorra.

Servei de manteniment

A ningú li agraden els imprevistos que provoquen el mal funcionament dels sistemes que utilitzem diàriament. Avança’t a les avaries contractant el nostre servei de manteniment i desfés-te de despeses de reparació, que solen ser més costoses.

Disposem d’un servei de manteniment preventiu de tots els sistemes que instal·lem, on revisem tots els punts crítics dels sistemes i el seu punt de desgast.

A més dels manteniments sota demanda, també disposem dels manteniments “sense preocupacions”, manteniments de quota anual on s’inclouen les despeses de desplaçament, recanvis de desgast i les hores de servei tècnic per als aparells instal·lats.

Demana més informació per una quota a mida!

ASSESSORAMENT I AUDITORIA DELS ACTUALS SISTEMES

Disposem d’un servei d’assessorament que et pot ajudar a decidir quin sistema et convé segons la teva necessitat.

Estudiem la teva instal·lació d’aigua, les teves necessitats i et preparem una solució a mida que s’adapti al teu cas.

A més, podem realitzar demostracions in situ de la majoria dels nostres productes perquè  coneguis el seu funcionament i els avantatges que aporten.

Si penses instal·lar algun dels nostres sistemes d’higiene amb aigua ozonitzada, osmosis o descalcificació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís!